Commercial Case Study

Courtyard by Marriott

Ready to make a change?

Schedule an Estimate

Courtyard by Marriott Hotel Interior & Exterior Painting Project

Courtyard by Marriott needed a refresh of their parking lot, entrance walkway, and corridors that had become dingy and faded. In the fall of 2021, our team coordinated with the hotel around fluctuating occupancy so as to disturb a minimum of guests. We had to address the project in sections so that no one area was completely shut down at any one time. Parking lot curbing needed to be sequenced to keep guest vehicles from the freshly painted areas until fully cured. Below you can view photos from before and after for the walkways and parking lot, as well as the final result for the interior hallways.

Job Site - Before

Parking Lot - Before

Parking Lot - Before

Parking Lot - Before

Parking Lot - Before

Walkway - Before

Walkway - Before

Walkway - Before

Walkway - Before

Walkway - Before

Walkway - Before

Walkway - Before

Walkway - Before

Job Site - After

Parking Lot - After

Parking Lot - After

Parking Lot - After

Parking Lot - After

Parking Lot - After

Parking Lot - After

Parking Lot - After

Parking Lot - After

Walkway - After

Walkway - After

Walkway - After

Walkway - After

Interior Hallway - After

Interior Hallway - After